Service en maatwerk in IT en internettoepassingen

BiteStrike bvba in Heppen (bij Leopoldsburg) staat in voor optimale service in databankadministratie, webcreatie & -hosting en allerlei internetapplicaties (bv. e-commerce). Wij geven u een professioneel onderbouwd advies over de assemblage, onderhoud en reparatie van computermateriaal en staan u bij voor al uw informatica- en computertoepassingen op maat.

 

BiteStrike geeft u natuurlijk alle voorhanden of verkrijgbare informatie, die dieper inzicht verschaft in de mogelijkheden en risico’s van de aangeboden hard- en software-oplossingen.

 

Databankadministratie

BiteStrike is een specialist in het dagelijks beheer van DB2-databases van IBM voor platforms die draaien op Linux, Unix of Windows. Wij standaardiseren alle (onderhouds)scripts van uw databank, bv. voor databankmigratie, data-anonimisering, het optimaliseren van query’s (SQL) en workload.

 

Webhosting en webcreatie

BiteStrike ontwikkelt websites en e-commercetoepassingen precies op maat van uw behoeften. De grafische vormgeving ervan blijft geheel in uw beheer of besteden we desgewenst uit. Wij kunnen ook de webhosting voor u verzorgen. Bij ons bent u altijd zeker van een hoge uptime van uw internetapplicatie, zodat u en uw klanten er optimaal van kunnen genieten.

 

Vraag meer informatie over de verschillende formules die BiteStrike u biedt!